Ervaren schoonmakers voor regio Steenbergen

Voor een prachtig en hygiënisch schoon pand in regio Steenbergen schakelt u Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. in. Onze ervaren schoonmakers zijn beschikbaar voor een uitgebreid pakket aan schoonmaakdiensten, van schoonmaakonderhoud tot glasbewassing en van vloeronderhoud tot bouwoplevering. Hier leest u meer over de mogelijkheden. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Een schoon resultaat met uw partner in schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. uit Halsteren zorgt voor een sprankelend resultaat!

Een schoon resultaat met uw partner in schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. uit Halsteren zorgt voor een sprankelend resultaat!

Over ons schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. heeft jarenlange ervaring met het reinigen van diverse panden zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en overheidsgebouwen in Steenbergen en omgeving. Wij bieden zowel incidentele als periodieke schoonmaakdiensten, plus 24-uursbereikbaarheid bij calamiteiten. Wij detacheren niet, maar investeren in onze eigen schoonmakers om ervoor te zorgen dat zij allemaal de kennis en kunde hebben om elke schoonmaakklus tot een goed einde te brengen. Zo bieden wij de beste service en het schoonste resultaat. Voor periodiek schoonmaakonderhoud werken wij volgens een schoonmaakplan dat aan uw wensen is aangepast. Bovendien controleren wij de resultaten regelmatig. U hoeft dus alleen nog maar te genieten van een schone, plezierige werkomgeving.

Heeft u vragen of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V..

Onze professionele schoonmaakdiensten

Het dienstenpakket van Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. is zeer compleet, waardoor u alleen ons schoonmaakbedrijf hoeft in te schakelen voor al uw schoonmaakklussen. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

  • Schoonmaakonderhoud
  • Gevel- en glasreiniging
  • Bouwoplevering en bouwcatering
  • Schoonmaak en bevoorrading van sanitair
  • Schoonmaak en bevoorrading van kantines
  • Vloeren onderhouden
  • Eenmalig of regelmatig onderhoud van gebouwen
  • Detachering van medewerkers voor de bouw en facility management
Maak een afspraak