Een schoon resultaat
Luxury Property Service
Zorg voor
een schone werkomgeving

Schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt

Schoonmaakbedrijf Exclusive gevestigd in Noord-Brabant staat graag voor u klaar met een team van professionals voor al uw schoonmaakwerk, catering service, glasbewassing, sanitaire voorzieningen, schilderwerk, poolservice, en detachering. Of het nu gaat om kantoren, scholen, overheidsgebouwen dan wel ziekenhuizen, u ontvangt altijd een offerte met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte of meer informatie.

Het spreekt voor zich dat al onze ervaren medewerkers, afhankelijk van de opdracht 'exclusief' getraind en gescreend worden. De geplaatste medewerkers vormen samen een vast team, dus zo min mogelijk wisselingen in ons personeelsbestand. Referenties zijn mogelijk op aanvraag.

 

Glas- en gevelreiniging Bergen op Zoom

Glas- en gevelreiniging

Last van vuile ramen op uw werk? Laat dat aan schoonmaakbedrijf Exclusive over. Wij reinigen zowel binnen als buiten, waarbij de kozijnen en vensterbanken niet worden vergeten. Glas- en gevelreiniging kunnen worden uitgevoerd met het ‘Carbon Clean Pole Wash-Systems’ Milieuvriendelijk, veilig en efficiënt. Ook wassen wij nog steeds op de klassieke manier uw ramen.

Vloeronderhoud regio Rotterdam

Vloeronderhoud

Naast het normale periodieke schoonmaken heeft Exclusive ook veel ervaring in het onderhoud van wanden, vloeren en plafonds. Daarnaast behoren het schoomaken van de pc’s, beeldschermen, printers en werkplekken uiteraard tot de kerntaken.

 

 

Sanitaire onderhoud in Bergen op Zoom

Sanitair en kantines

Niet alleen houdt Schoonmaakbedrijf Exclusive alle sanitaire voorzieningen, pantry’s en kantines schoon. Wij leveren ook alle sanitaire artikelen uit voorraad tegen concurrerende prijzen. In overleg regelt Schoonmaakbedrijf Exclusive ook de voorraden voor de kantines.

Schilderwerk

Zowel periodiek als eenmalig schilderwerk is bij ons mogelijk. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Uiteraard worden alleen de beste verfsoorten en materialen gebruikt, zodat het resultaat jarenlang gegarandeerd blijft. Benodigde reparaties, die tijdens schilderwerkzaamheden worden geconstateerd, kunnen (uiteraard in overleg) meteen worden uitgevoerd.

Ook voor stukadoorswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Snel, vakkundig en met een perfect resultaat toveren onze specialisten een verweerde muur om tot een perfect gladde wand, in iedere gewenste kleur.

Poolservice

Last van vervuild water in uw zwembad? Schakel Schoonmaakbedrijf Exclusive in voor diverse professionele schoonmaakwerzaamheden. Laat uw zwembad op vakkundige wijze reinigen. Wij beschikken ovder de meest moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, warmee wij uw zwembad zelfs op de moeilijkste plekken compleet kunnen reinigen.

 

 

 

Onderhoud gebouwen

Onderhoud van zowel utiliteitsbouw als woningen. Van eenmalige kleine (reparatie)klusjes in huis tot grootschalige periodieke onderhoudscontracten bij (gemeentelijke) instellingen. Een professioneel en ervaren team voert al uw opdrachten uit.  U heeft slechts een aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen en wensen. Onze heldere communicatie garandeert u duidelijkheid, openheid en betrokkenheid.

Interieuronderhoud

Naast het normale periodieke schoonmaken heeft Exclusive ook veel ervaring in het onderhoud van wanden, vloeren en plafonds. Het spreekt van zelf dat het veilig schoonhouden van pc’s, beeldschermen en bijvoorbeeld printers inmiddels tot de kerntaken hoort.

Tuinservice

Hoe ziet een ideale tuin er uit? Een luxe buitenruimte met een groot terras om van lange zomeravonden te genieten? Een gezellige speelruimte waar kinderen lekker kunnen ravotten? Hoe uw ideale tuin er ook uit ziet, wij combineren uw specifieke wensen met de weldadige effecten van groen tot  een ideale woon-, leef- of werkplek! Mooi en functioneel gaan prima samen. Bespreek uw wensen met onze hoveniers, en wij verzorgen niet alleen voor het gewenste ontwerp, maar ook voor de aanleg van beplanting en bestrating.

Detachering

Detachering van bouwmedewerkers en facility management behoort tot een van de exclusieve diensten van schoonmaakbedrijf Exclusive.  Elke opdrachtgever heeft andere wensen. Neem daarom vrijblijvend contact op met schoonmaakbedrijf Exclusive en laat u door ons informeren naar de mogelijkheden.

24 Uurs-bereikbaarheid bij calamiteiten

Stelt u zich voor: ‘s nachts brand in uw bedrijf, instelling of woning. Het directe gevolg is al snel brand- roet- en waterschade. Schoonmaakbedrijf Exclusive staat dag en nacht klaar om de schade zo snel en zo goed mogelijk te herstellen. Wij maken schoon en ruimen op waardoor de beschadigde ruimte weer snel bruikbaar zijn. Wij maken een direct plan van aanpak waarbij we de hoogste prioriteit geven aan het gegeven dat de klant weer zo snel mogelijk aan de slag kan, zodat het productieproces niet langer dan nodig in gevaar wordt gebracht.

Schoonmaakbedrijf Exclusive heeft als stelregel dat er, na melding van een calamiteit, binnen 1 uur een persoon van Exclusive op locatie is. Op deze manier wordt de schade zo beperkt mogelijk gehouden en een optimaal eindresultaat behaalt.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar, PARAAT om deze eerste hulp te regelen dan wel uit te voeren.Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service vanuit een compacte en efficiënt werkende organisatie staat bij ons centraal. Door snel en adequaat te reageren op calamiteiten stellen onze medewerkers dagelijks vele klanten tevreden. Schoonmaakbedrijf EXCLUSIVE beschikt dan ook over het VCA** 2000/03 certificaat en svs en veilig werken met Asbest BME.