Professionele reiniging van bedrijfspanden en particuliere woningen in Noord-Brabant en Zeeland

Professionele reiniging van bedrijfspanden en particuliere woningen in Noord-Brabant en Zeeland

Professionele reiniging van bedrijfspanden en particuliere woningen in Noord-Brabant en Zeeland

Bel ons

Het professionele Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. in Noord-Brabant en Zeeland staat graag voor u klaar met een team van professionals voor uw schoonmaakwerk, cateringservice, glasbewassing, sanitaire voorzieningen en detachering. Of het nu gaat om kantoren, scholen, overheidsgebouwen of ziekenhuizen, u ontvangt altijd een offerte met een juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte of meer informatie.

 

Het spreekt voor zich dat al onze ervaren medewerkers, afhankelijk van de opdracht, 'exclusief' getraind en gescreend worden. De geplaatste medewerkers vormen samen een vast team, dus zo min mogelijk wisselingen in ons personeelsbestand. Al onze schoonmakers zijn bij ons in dienst en worden niet gedetacheerd. Referenties zijn beschikbaar op aanvraag.

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. is finalist van de GoBoZ Ondernemersprijs van 2019!

Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

Last van vuile ramen op uw werk? Laat dat aan Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. over. Wij reinigen zowel binnen als buiten, waarbij de kozijnen en vensterbanken niet worden vergeten. Glas- en gevelreiniging kunnen worden uitgevoerd met het ‘Carbon Clean Pole Wash-System’: milieuvriendelijk, veilig en efficiënt. Ook wassen wij, als professioneel schoonmaakbedrijf, nog steeds op de klassieke manier uw ramen.

Grondig vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Naast het normale periodieke schoonmaken heeft Exclusive ook veel ervaring in het onderhoud van wanden, vloeren en plafonds. Onze schoonmakers weten precies wat de juiste schoonmaakproducten en -methodes zijn voor verschillende soorten vloerbedekking en wandbekleding. U geniet dus altijd van het beste resultaat.

Sanitair en kantines

Sanitair en kantines

Niet alleen houdt Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. alle sanitaire voorzieningen, pantry’s en kantines schoon; wij leveren ook alle sanitaire artikelen uit voorraad tegen concurrerende prijzen. In overleg regelt Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. ook de voorraden voor de kantines.

Schoonmaak zwembaden

Werken tijdens corona

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. houdt de hoogste standaard voor hygiëne aan. Bij het uitvoeren van onze diensten, zorgen wij er voor dat alles wordt gedesinfecteerd en de communicatie contactloos kan verlopen. Desinfectie kan ingezet worden om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van bacteriën en virussen, zoals corona. Onze desinfectie service is uitermate geschikt om potentieel schadelijke en gevaarlijke bacteriën en virussen op een veilige, discrete en wettelijk conforme wijze te bestrijden, waarna de ruimte weer veilig in gebruik genomen kan worden.

Detachering schoonmakers

Detachering

Detachering van bouwmedewerkers en facility management behoort tot een van de exclusieve diensten van Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V..  Elke opdrachtgever heeft andere wensen. Neem daarom vrijblijvend contact op met Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. en laat u door ons informeren naar de mogelijkheden.

Onderhoud van gebouwen

Onderhoud van gebouwen

Exclusive voert  als professioneel schoonmaakbedrijf, onderhoud van zowel utiliteitsbouw als woningen uit, van eenmalig onderhoud, tot grootschalige periodieke onderhoudscontracten bij (gemeentelijke) instellingen. Een professioneel en ervaren team voert al uw opdrachten uit.  U heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen en wensen. Onze heldere communicatie garandeert u duidelijkheid, openheid en betrokkenheid.

Vakkundig interieuronderhoud

Interieuronderhoud

Stofzuigen, dweilen, afstoffen... Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. zorgt voor een hygiënisch schoon interieur bij u op kantoor in Noord-Brabant en Zeeland. Het spreekt van zelf dat het professioneel, veilig schoonhouden van pc’s, beeldschermen en bijvoorbeeld printers inmiddels tot de kerntaken hoort.

Optimale bouwoplevering

Bouwoplevering

Bij Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. verzorgen we ook schoonmaakwerkzaamheden na bouwoplevering. Zo zorgt u ervoor dat uw bouwproject fris en schoon wordt opgeleverd voor investeerders en andere belanghebbenden. Deze dienst is alleen beschikbaar voor (bouw)bedrijven; particulieren kunnen elders terecht.

Optimale bouwoplevering

Cateringservice

Heeft u behoefte aan een betrouwbare cateringservice voor uw bouwbedrijf in de regio Noord-Brabant en Zeeland? Ook dan kunt u rekenen op Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V.. Denk hierbij aan het bijhouden van de kantine, zoals schoonmaken, broodjes maken en het verzorgen van de lunch. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

24-uursbereikbaarheid bij calamiteiten

Stelt u zich voor: ‘s nachts brand in uw bedrijf, instelling of woning. Het directe gevolg is al snel brand-, roet- en waterschade. Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. staat dag en nacht klaar om de schade zo snel en zo goed mogelijk te herstellen. Als professioneel en exclusief schoonmaakbedrijf  maken we schoon en ruimen op, waardoor de beschadigde ruimte weer snel bruikbaar is. Wij maken een direct plan van aanpak, waarbij we er de hoogste prioriteit aan geven dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan en het productieproces niet langer dan nodig in gevaar wordt gebracht.

 

Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. heeft als stelregel dat er, na melding van een calamiteit, binnen 1 uur een van onze medewerkers op locatie is. Op deze manier wordt de schade zo beperkt mogelijk gehouden en een optimaal eindresultaat behaald.

 

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar paraat om deze eerste hulp te regelen of zelf uit te voeren. Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service vanuit een compacte en efficiënt werkende organisatie staan bij ons centraal. Door snel en adequaat te reageren op calamiteiten stellen onze medewerkers dagelijks vele klanten tevreden. Schoonmaakbedrijf Exclusive B.V. beschikt dan ook over het VCA** 2000/03 certificaat en svs en veilig werken met Asbest BME.

Neem meteen contact op bij calamiteiten